Nieuws

Aanbieding voor nieuwe abonnees / SPECIAL OFFER for new subscribers

30 november 2014  ·  10871 × bekeken

Birders at Ross Gull, Numansdorp, april 2011 (Wietze Janse)

Dutch Birding is een internationaal georiënteerd tijdschrift dat beoogt om op zo aantrekkelijk mogelijke en op wetenschappelijk verantwoorde wijze originele informatie te publiceren over in het wild voorkomende vogels. De inhoud van Dutch Birding omvat in hoofdzaak de herkenning, verspreiding en voorkomen van zeldzame en schaarse vogels, en de systematiek, taxonomie en naamgeving van vogels in het algemeen. Bijdragen kunnen ook betrekking hebben op algemenere soorten en op aspecten als gedrag, historie en bescherming. Het tijdschrift biedt een platform voor auteurs uit Nederland en andere landen om hun kennis en ervaringen te publiceren. Dutch Birding richt zich op ervaren vogelaars met specifieke interesse voor de aangegeven onderwerpen, maar probeert deze onderwerpen voor een breed publiek van vogelaars toegankelijk te maken. Het tijdschrift publiceert in het Engels en Nederlands en zorgt dat zoveel mogelijk essentiële informatie voor niet-Nederlandstalige lezers toegankelijk is.

Recent gepubliceerd zijn onder andere artikelen over de ontdekking en beschrijving van Omaanse Uil, determinatie van ondersoorten van Sneeuwgors, gevalsartikelen van de Sperweruil en Rosse Waaierstaart, etc.

Voor nieuwe begunstigers hebben wij een speciale aanbieding voor het lidmaatschap 2015. Voor slechts EUR 40,00 ontvangt u zes maal het tijdschrift Dutch Birding. Daarnaast ontvangt u het nummer 5 en 6 van deze jaargang (2014) en de DVD-box met het jaaroverzicht van 2013 en een compilatie van de zeldzaamheden uit de periode 2004-2012.

U kunt zich abonneren door het overmaken van de abonnementsprijs onder vermelding van 'Aanbieding 2015 Dutch Birding' op NL95 INGB 0000 1506 97 (Nederland) of rekening NL95 INGB 0000 1506 97 BIC INGBNL2A (België) tnv Dutch Birding Association te Amsterdam. Daarnaast vragen wij om ook een e-mail met uw gegevens (naam en adres) te sturen naar: circulation@dutchbirding.nl.
Deze actie loopt tot en met 31 december 2014!

Omani Owl (Arnoud B van den Berg)
 

The subscription rates for 2015 are EUR 40.00 (countries inside Europe) and EUR 43.00 (countries outside Europe). The subscription starts upon receipt of payment. When you subscribe before 31th December 2014 than you will also receive issue 5 and issue 6 of volume 36 (2014).

A foreign subscription can be entered as follows:

If you are a citizen of a country using the Euro, you can make a bank
payment to the Dutch Birding Association at Amsterdam, Netherlands; IBAN NL95 INGB0000 1506 97 BIC INGBNL2A.

Credit card (Access, Eurocard, MasterCard or Visa). Please send your
credit-card details (card number, expiry date, security code) and appending signature to the address below or to our e-mail address. [Note: Subscribers in the Netherlands and Belgium are advised not to pay by credit card.]

Subscribers in the UK are requested to pay by Sterling cheque (GBP 35.00).

For subscription or related matters, please contact us at: Dutch Birding
Association, c/o Circulation administrator, Postbus 75611, 1070 AP
Amsterdam, Netherlands; e-mail:circulation@dutchbirding.nl

Feedback?