DB Terugblik

Een terugblik op de waarnemingen van de afgelopen periode.

16 maart - onbepaalde tijd

31 maart 2020  ·  Diedert Koppenol & Lonnie Bregman  ·  2446 × bekeken

Coronacrisis. Zoals bekend, alles dicht, behalve dat toevluchtsoord, dat ene stukje plezier: de DB-website. Waar de Terugblik natuurlijk te lezen valt, maar ook verhalen over verre reizen naar de Himalaya, gave ontdekkingen zoals die van Omid en ga zo maar door. De webredactie heeft namelijk maar één doel: content, content, content! Team Terugblik werkt natuurlijk hard om elke twee weken weer een editie te plaatsen. Het is aan ons de taak om eenieder getroffen door deze rare omstandigheden te vermaken, iedereen die in quarantaine zit te verblijden met een nieuw artikel.

Echter, in tegenstelling tot wat wij voorheen dachten, moet de Terugblik noodgedwongen in isolatie. U heeft de sommeringen van ons bestuur gelezen en nu ook vast de maatregelen van waarneming.nl vernomen. Een losse Franklins Meeuw, wat waarnemingen uit de WP, het houdt niet over, meer informatie is er niet... Ons werk is hierdoor onmogelijk geworden. Maar, zoals we al zeiden, de Terugblik valt niet te stoppen! Bestuur of geen bestuur, corona of geen corona!

Samen hebben we besloten om de Terugblik in de huidige vorm te pauzeren, totdat de mogelijkheden er weer zijn om volledige Terugblikken te leveren. Zo bewaken we de kwaliteit die u van ons gewend bent. De Terugblik zal zodra het ons weer toegelaten wordt, meteen hervat worden. Er zal een overstap gemaakt worden naar het terugblikken op verhalen van vroeger. Twitchverhalen zullen de nieuwe inhoud worden van dit blog. In ongeveer dezelfde ritmiek als de Terugblik zullen wij, samen met de voltallige webredactie, hier een artikel plaatsen in de vorm van dit Ivoormeeuwverhaal. Er volgt binnenkort een officiële aankondiging hiervan.

Wij danken jullie allen voor de vele complimenten en enthousiaste reacties van het afgelopen half jaar. Dat maakt het schrijven van de Terugblik extra leuk en dankbaar werk. Onze hoop is dat jullie de komende periode net zo vermaakt worden met dit nieuwe blog en dat jullie deze ook net zo gretig zullen lezen.

Tot ziens,

Het Terugblikteam

Discussie

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?