Nieuws

Kopij gevraagd voor de Dutch Birding website

17 november 2010  ·  14777 × bekeken

Hop

Beste bezoekers,

Inmiddels draait de huidige Dutch Birding website al weer ruim een jaar. Met deze site hebben we de mogelijkheid gekregen om artikelen op de website te publiceren, zoals bijvoorbeeld de verhalen behorende bij een stoere ontdekking in de rubriek 'DB-Actueel Online', reisverslagen in 'WP-Birding' en 'Global Birding' en het memoreren aan mega's van vroeger in 'Goud van Oud'. De site wordt enorm goed bezocht en de artikelen veel gelezen.

Bij deze willen we jullie oproepen kopij aan te dragen voor de Dutch Birding website. Uit de heerlijke discussies die losbarsten in bijvoorbeeld de fotorubriek 'Historie' is af te leiden dat men zijn zegje wel wil doen. Als je interesse hebt om iets voor de website te schrijven, schroom niet om contact op te nemen met de webredactie! Als leidraad is hier een document met richtlijnen voor auteurs bijgevoegd.

De webredactie,

Garry Bakker
Ben Wielstra

Discussie

Luuk Punt  ·  18 november 2010  17:09, gewijzigd 18 november 2010  17:10

Open een mogelijkheid om weblogs op deze site bij te houden en de stroom (bewerkt citaat van het document met richtlijnen voor auteurs) "met levendig geschreven, persoonlijke verhalen, waaruit de passie voor het vogels kijken blijkt", zal m.i. niet te stuiten zijn. :-)

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?