Nieuws

Dutch Bird Alerts - Admin team

16 juli 2022  ·  Wietze Janse  ·  3809 × bekeken

Op dit moment verkeren we als Dutch Bird Alerts - Admin team in rustige tijden. Het nieuws wordt gedomineerd door Slangenarenden, Zwarte Ibissen en Eglazine, soorten die we tegenwoordig niet eens meer zeldzaam noemen. Maar toch zit het Dutch Bird Alerts - Admin team niet stil:

  • Gewaardeerd admin Rutger Wilschut heeft ons team verlaten. Niet alleen gewaardeerd om zijn werk dat hij afgelopen jaren verzette, maar ook om zijn kennis om claims en soorten juist gedetermineerd te krijgen. Gelukkig blijft hij nog wel op de achtergrond in onze app actief, we zijn zijn kennis nog niet kwijt. Rutger bedankt voor al je inzet!
  • Verder zijn twee nieuwe admins in ons team begonnen: Tim Schipper en Sven Valkenburg. Wij wensen hen een mooie tijd toe in ons team, en weten nu al zeker dat zij een toegevoegde waarde zullen zijn qua kennis en het meedraaien in het circuit.
  • Weet dat wij ook een goede samenwerking hebben met waarneming.nl, en dat enkele van onze admins ook de functie daar delen. Hierdoor kunnen we snel schakelen met elkaar (voor je het weet staat er iets onder embargo bij beide partijen ;-)) maar de admins zijn altijd bezig om waar mogelijk de zaken open te breken en in goede banen te leiden.
  • Jullie (als leden) hulp in dezen wordt zeer gewaardeerd: geef zaken zoveel mogelijk door via de DBAlerts App en Telegram groep en neem bij vragen contact op met het Dutch Bird Alerts - Admin team. De huidige medewerkers en hun gegevens (voor contact) zijn hier te vinden.

We hopen weer een druk najaar te krijgen en jullie allen in het veld te zien, bijvoorbeeld bij onderstaande soort.

Wietze Janse


Blauwe Nachtegaal Larvivora cyane, Thailand, 7 februari 2014 (Wietze Janse).

Discussie

Diedert Koppenol  ·  21 juli 2022  20:40

Dank voor alle tijd en moeite Rutger en fijn dat je op de achtergrond nog betrokken blijft!

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?