Nieuws

Versterking bestuur

20 augustus 2020  ·  Marten Miske & bestuur  ·  4339 × bekeken

Verheugd zijn wij te kunnen melden dat Diedert Koppenol het bestuur van Dutch Birding zal komen versterken. Na een kennismakingsperiode is hij per 1 augustus 2020 toegetreden tot het bestuur. Diedert zal bij velen van jullie al bekend zijn vanuit zijn actieve rol in de webredactie van Dutch Birding. En vrees niet… De DB-terugblik zal hij samen met Lonnie blijven schrijven.

Zijn primaire taken binnen het bestuur zullen in eerste instantie gericht zijn op het organiseren en coördineren van evenementen (hierover op korte termijn meer informatie). Daarnaast zal Diedert dus ook actief betrokken blijven bij de webredactie. Wij wensen hem veel succes met de invulling van deze voor de Dutch Birding Association belangrijke taak.

Dutch Birding bestaat bij de gratie van iedereen die zich vrijwillig inzet voor de stichting. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe mensen die iets willen betekenen voor de ‘club’. Lijkt het je dus leuk om iets te doen voor Dutch Birding, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur. Er is een breed scala aan mogelijkheden/functies waarvoor we extra hulp kunnen gebruiken. Op dit moment is Dutch Birding voornamelijk op zoek naar een gedreven IT’er die ons kan ondersteunen bij het onderhoud en de ontwikkeling van onze online platforms.

Discussie

Folkert Jan Hoogstra  ·  20 augustus 2020  14:47

Gefeliciteerd en succes!

Arjan van Egmond  ·  29 augustus 2020  13:40

Goed om te lezen dat jonge lui zich willen inzetten voor onze club. Al meer dan 40 jaar op hoog niveau louter door inzet vrijwilligers. Diedert veel succes!

Vincent van der Spek  ·  31 augustus 2020  08:59

Ja mooi, niet alleen jong maar ook 'eigen'. 

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?