Rode Rotslijster

Monticola saxatilis  ·  Common Rock Thrush

Datum 2 mei 2009
Locatie Veenhuizerstukken - Stadskanaal, Groningen
Fotograaf Jaap Denee Jaap Denee
Bekeken 8037 ×

Discussie

Max Berlijn  ·  2 mei 2009  21:58

Heel erg gaaf, mag van mij zo in DB, veel details zichtbaar.

Luuk Punt  ·  3 mei 2009  13:23

Van mij mag je meer van dit soort "knutselwerk" uploaden. Erg leuke en informatieve foto!! Hartelijke groet, Luuk

Daniël Paalvast  ·  3 mei 2009  15:26

Puik werk jonge, zeker beter! En ik maar denken uniek te zijn met mijn vlucht aquarel ;-)

René van Rossum  ·  25 mei 2009  16:27

SUPER ! Mag inderdaad zo in de DB. Wat maakt het uit of het nu wel of niet knutselwerk is... (leuk juist en erg veel te zien !) En hij had ook direct in de gewone map gekund ! Groet René van Rossum

Hans Gebuis  ·  26 mei 2009  16:18

Op een site vind ik het niet echt een probleem. Alleen ook in DB? Is toch een min of meer journalistieke uitgave en in principe vind ik dat daar geen geknutsel in thuis hoort ( ook al is het knap en leuk gedaan).Voor je het weet wordt een Rode zomaar een Blauwe Rotslijster.

Jaap Denee  ·  27 mei 2009  11:45

Dank voor jullie leuke reacties. Zoals ik al schreef vond ik zelf de plaat niet eens goed genoeg voor de hoofdmap. Ik kan me dus goed vinden in de kritische noot die Hans plaatst. Overigens om een andere reden, want juist journalistiek lijkt me tegenwoordig een hoop geoorloofd en in feite wordt de werkelijkheid geen geweld aangedaan (hij wordt alleen anders geregistreerd dan normaal: ik heb 5 foto's in elkaar geschoven; je kunt ze ook na elkaar afspelen: dan heb je film en daar hebben we al jaren geen moeite meer mee. Toch?). Het (semi-?) wetenschappelijke karakter van de DB zou het volgens mij ook nog wel toestaan (want in de wetenschap bevriezen en ontleden we het liefst de tijd om zo goed mogelijk te kunnen observeren). Maar juist de slechte fotografische kwaliteit maakt dat het plaatje -naar mijn mening- voor zo'n mooi (glossy... haha) blad als de DB te kort schiet.

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?