Aankondiging Wadden Vogelfestival 2024 – 11 en 12 mei 2024!

Ed van Boheemen  ·  15 april 2024  21:03

Komt er nog een groepsapp?

Janneke Kimstra  ·  22 april 2024  20:13

wat Ed zegt, komt/is er een appgroep? En, voor het tijdig reserveren van accomodatie, zijn de data van het najaarweekend al bekend?

Marten Miske  ·  22 april 2024  21:03

Zodra de data bekend zijn zijn ze altijd terug te vinden in de agenda Janneke. Ja dus ;)

Groet

Rodny Stolk  ·  28 april 2024  19:53

Zeker is er weer een zeldzaamheden appgroep! Als je op deze link klikt op je telefoon wordt je toegevoegd! In de week voorafgaand aan het Wadden Vogelfestival zetten we zeldzaamheden weer actief door naar deze groep.

Vergeet je verder niet aan te melden voor het heerlijke vogelaarsdiner (Een Italiaans en Japanse avond met pizza's, pasta's en sushi) via deze link. De tweede keer dat we het organiseren en een leuke manier om met andere vogelaars bij te kletsen. 

Vergeet ook niet dat er op de zaterdag tijdens de Birdfair in de Cocksdorp naast leuke stands ook een loterij is voor het goede vogeldoel. O.a. meerdere verrekijkers zijn bij te verkrijgen loterijprijzen

Op de vrijdagavond is er weer een avond met een lezing en een waarnemingenlog en zaterdag overdag zijn er ook verschillende lezingen

En bij de verrekijkershow is er ook weer een Service-kar van Swarovski Optik aanwezig. De optiekshow vindt op zaterdag en zondag in de Cocksdorp plaats, de Service-kar vindt je op zondag bij Natuurcentrum de Marel in Waalenburg. 

Ennnnuhhhh, mocht je de beste soort van het weekend vinden krijg je op zondag om 17:00 in het Vogelinformatiecentrum ook een mooie verrekijker uitgereikt! Spelregels en welke verrekijkers via deze link te vinden. 


En last but not least, maar liefst 15 verschillende teams gaan meedoen met de Texel Big Day! Zij hebben samen net al de 12.000 euro grens bereikt voor het goede vogeldoel, maar aarzel niet om één of meerdere van de teams via deze link nog even te steunen met een donatie! 


Tot ziens op Texel allemaal!

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?