Birds of Thailand

Jan Hein van Steenis  ·  14 september 2018  13:33

The absence (or in a later edition: bad location) of maps in Robson's book remains highly annoying, as is the overcrowding on the plates. So an alternative for quick(er) reference is most welcome.

(I think Argentina is in more need of a field guide than Brazil, which is manageable with Van Perlo + the compact South American Passerine guide).

Menno van Duijn  ·  17 september 2018  09:16

"I think it's rather pushy to force already paying (!) costumers" = customers

Eduard Sangster  ·  17 september 2018  13:59, gewijzigd 17 september 2018  14:22

Ik snap niet waarom in deze gids juveniele/onvolwassen kleden ontbreken, terwijl deze veelal wel bekend zijn (Zie bv Robson). Een gemiste kans om het standaardwerk te zijn voor de komende jaren. Waarschijnlijk een commerciele keuze (waar niks mis mee is).

Redmar Woudstra  ·  17 september 2018  22:07

Dat gebrek aan kleden is ook mijn bezwaar bij Birds of the Indonesian Archipelago. Goede platen over het algemeen, maar wel enigszins goedkoop herkauwen van de platen uit HBW op deze manier. Desondanks is dit voor Thailand (en Indonesië) natuurlijk een must have!

Wietze Janse  ·  18 september 2018  15:26

Inderdaad, het alleen uitprinten van de platen die op hbw.com staan, zorgt dat er weinig toegevoegde waarde aan het boek zit, behalve dat het in boekvorm altijd lekker bladert en zoekt.

Had gehoopt op extra platen/kleden, helaas, een gemiste kans om een goede additionele toevoeging aan je boekenkast of reisgezelschap te zijn. 

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?