Evenementen

Zesde Noord-Hollandse Natuurdag - 11 december 2010 - Amsterdam

15 november 2010  ·  12264 × bekeken

Op zaterdag 11 december aanstaande, van 10.00 tot 16.00 uur, organiseren de POFF en Landschap Noord-Holland alweer de 6e Noord-Hollandse Natuurdag, op de inmiddels bekende locatie in de Aristozalen naast station Sloterdijk bij Amsterdam.

Programma
Het programma zal deze keer extra aantrekkelijk zijn door de presentatie van maar liefst drie verspreidingsatlassen: van de Noord-Hollandse broedvogels, de Noord-Hollandse amfibieën en reptielen en de West-Friese vlinders. Gezien het grote belang van het verschijnen van de broedvogelatlas zijn er de hele dag lezingen over vogels, maar niet steeds in dezelfde zaal. In de andere zaal zal op hetzelfde moment steeds een ander aspect van de Noord-Hollandse natuur aan de orde zijn. Onderwerpen zijn: amfibieën en/of reptielen, vlinders in West-Friesland en ruige dwergvleermuizen. Bekende onderzoekers en sprekers als Cato te Hallers, Ton Denters en Kees Camphuysen zullen spreken over respectievelijk de Noordzee, planten kijken in Noord-Holland en kleine mantelmeeuwen. De dag wordt besloten met een prachtige film over weidevogels van Danny Ellinger.

Voorintekenen
Mensen die vooringetekend hebben op de Atlas van de Noord-Hollandse Broedvogels kunnen hun exemplaar op deze dag afhalen en zich de verzendkosten besparen. Hebt u nog niet ingetekend? Doet u dat nu. Dan kunt u dit fraaie en belangrijke boek kopen voor de spotprijs van € 19, 50. Na 11 december zal de prijs € 24,50 zijn, exclusief verzendkosten. U kunt voorintekenen via de website van de SVN: www.vogelwerkgroepennh.nl.

Ook voor de Verspreidingatlas van de Noord-Hollandse Reptielen en Amfibieën kunt u voorintekenen en geld besparen. Bij voorintekening kost dit boek € 15,-, na 11 december € 19,50. U kunt voorintekenen door € 19,50 (prijs inclusief verzendkosten) over te maken op rekeningnummer 11.91.39.502 o.v.v. uw naam, adres, atlas amfibieën en reptielen 10-55023B.

Feedback?