Evenementen

Hedendaagse kunst in oud Raadhuis - THEMA EXPOSITIE VOGELS

2 december 2009  ·  16205 × bekeken

Galerie Het Raadhuis is gevestigd in een monumentaal Amsterdamse Schoolpand uit 1930. Wat ooit het oude Raadhuis van het historische dorp Eenrum was, biedt nu een unieke expositieruimte voor hedendaagse kunst. Eenrum ligt op het prachtige Groninger Hogeland , in de directe nabijheid van de Waddenkust en het Lauwersmeer.
Een uniek vogelgebied dat jaarlijks veel vogel- en natuurliefhebbers trekt.
Aan de thema expositie VOGELS doen 13 bekende schilders en beeldhouwers uit binnen- en buitenland mee. Het resultaat is een prachtige, veelzijdige expositie die een goed beeld geeft van de hedendaagse figuratieve vogelschilders en -beeldhouwers.
De feestelijke opening wordt verricht door een bekende vogelliefhebber.
De muzikale bijdrage is van zangeres Lionella Delcampo.

De Galerie organiseert op vrijdag 2 april 2010 een inspirerende workshop vogels schilderen o.l.v. Antje Sonnenschein en Theo en 1 van de exposerende kunstenaars die vogels als schilderspecialiteit heeft. Er is veel tijd voor persoonlijke begeleiding en uitleg.
De expositie loopt t/m 6 juni 2010.

Galerie Het Raadhuis is geopend van vrijdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur.

Bezoek voor meer informatie www.galeriehetraadhuis.nl

1

Workshop vogels schilderen bij Galerie Het Raadhuis in Eenrum op vrijdag 2 april 2010

Een bijzondere workshop naar aanleiding van de expositie Vogels is Galerie Het Raadhuis.
We schilderen allerlei soorten vogels onder deskundige leiding van kunstenaars/docenten Antje Sonnenschein en Theo Onnes. De bekende vogelschilder Robin 'd Arcy Shillcock is ook de hele dag aanwezig om uitleg en aanwijzingen te geven.

Praktische informatie
Een workshop Schilderen kost € 60,- inclusief materialen, koffie/thee en een heerlijke lunch.
Een workshop begint om 9.45 uur en duurt tot 16:00 uur.

In de directe omgeving van Galerie het Raadhuis zijn diverse restaurants en bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u uw workshop goed combineren met een weekendje op het karakteristieke Groninger Hogeland. Eenrum ligt in de directe nabijheid van de Waddenkust en het Lauwersmeergebied, 2 prachtige vogelgebieden.

Aanmelden
Wilt u meedoen aan een workshop? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kunst@galeriehetraadhuis.nl of -telefonisch via 0595 - 497 002. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 week van tevoren.
Galerie Het Raadhuis
Raadhuisstraat 17
9967 RA Eenrum
www.galeriehetraadhuis.nl

Feedback?