Voorjaar 2011 in Eilat

Van 16 februari tot 23 april 2011 lopen Bram Ubels en Teun van Kessel stage bij het International birding and research centre Eilat. Op deze weblog houden ze vogelend Nederland op de hoogte van hun vangsten en waarnemingen.

Voorjaarstrek Eilat, Israel 2011

10 februari 2011  ·  37383 × bekeken

Van 16 februari tot 23 april 2011 lopen wij, Bram Ubels en Teun van Kessel, stage bij het International Birding and Research Centre Eilat vanuit de opleiding Bos & Natuurbeheer in Velp.

We zullen voornamelijk helpen op het vogelringstation, waar grote aantallen zangvogels en roofvogels worden gevangen en geringd. In onze vrije tijd zullen we fanatiek gaan vogelen met veel goede WP-soorten daar! In maart mogen we waarschijnlijk gratis deelnemen aan het Spring Migration Festival 2011 in Eilat met veel goede vogeltripjes in zuid Israel!

Op deze weblog houden we vogelend Nederland dagelijks op de hoogte van onze ringvangsten en waarnemingen met veel foto's!

Kortom: Houd ons vanaf 17 februari in de gaten!

Bram & Teun :)

Zwartstaart

Zwartstaart Oenanthe melanura Blackstart, Ein Avadat, Israël (Wietze Janse)

Discussie

Ben Wielstra  ·  12 februari 2011  10:55

Spannend!

Gert Ottens  ·  13 februari 2011  16:06

Heel leuk! Voor dezelfde opleiding heb ik ook twee keer stage gelopen in Israel, waaronder één keer bij de Arabische Babbelaars van Hazeva (van februari tot in augustus). Het onderzoeksgebied bij Hazeva (Sheizaf reservaat) kan ik jullie dan ook van harte aanradeden. Maar jullie gaan sowieso een geweldige tijd tegemoet, en ik kom jullie eind maart nog wel even opzoeken als ik voor de 33e keer in Israel ben...Succes! Gert

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?