DB Actueel Online

Op gezette tijden wil de website aandacht besteden aan actuele ornithologische fenomenen. De Nederlandse vogelaars worden (gelukkig maar) nog regelmatig verrast. Door een influx van een bepaalde soort of bepaalde soorten, door een uiterst zeldzame soort waarvan de meeste vogelaars nog niet eens de juiste Nederlandse naam weten, door onverwachte determinatieproblemen en dergelijke. De kracht van dit medium is dat er direct en interactief ingegaan kan worden op deze spannende gebeurtenissen in het veld. Wat is er precies aan de hand? Wat is hier al van bekend? Is er al eerder over geschreven in Dutch Birding? Hoe denkt men in het veld hierover?

Problemen met inloggen op onze Dutch Birding website www.dutchbirding.nl?

23 augustus 2014  ·  5243 × bekeken

Indien je problemen ondervindt bij het inloggen en ingelogd blijven op dutchbirding.nl, doorloop dan de volgende stappen:

1. Ga naar http://www.dutchbirding.nl/account.php?newpw=true
2. Vul je e-mail adres in waarmee je je hebt aangemeld. Je krijgt een e-mail met een nieuw wachtwoord 3. Login op dutchbirding.nl met dit nieuwe wachtwoord.
4. Eventueel: Ga naar http://www.dutchbirding.nl/account.php?edit=pw en wijzig je wachtwoord weer terug naar je oude wachtwoord

Jeroen van Vianen

Feedback?