DB Actueel Online

Op gezette tijden wil de website aandacht besteden aan actuele ornithologische fenomenen. De Nederlandse vogelaars worden (gelukkig maar) nog regelmatig verrast. Door een influx van een bepaalde soort of bepaalde soorten, door een uiterst zeldzame soort waarvan de meeste vogelaars nog niet eens de juiste Nederlandse naam weten, door onverwachte determinatieproblemen en dergelijke. De kracht van dit medium is dat er direct en interactief ingegaan kan worden op deze spannende gebeurtenissen in het veld. Wat is er precies aan de hand? Wat is hier al van bekend? Is er al eerder over geschreven in Dutch Birding? Hoe denkt men in het veld hierover?

Nieuwjaarswinactie voor Begunstigers van Dutch Birding

2 januari 2020  ·  Bestuur Dutch Birding  ·  2487 × bekeken

Het bestuur van Dutch Birding wenst alle begunstigers en andere geïnteresseerden een gezond en vogelrijk 2020.

Zoals de meesten van jullie inmiddels weten zal de Dutch Birding-vogeldag dit jaar op een andere locatie plaatsvinden dan u van ons gewend bent, namelijk Naturalis in Leiden. Dankzij de enthousiaste medewerkers van Naturalis mogen wij een unieke prijs verloten onder de begunstigers van Dutch Birding. U heeft de kans om een rondleiding te krijgen in de veelbesproken en -voor het grote publiek- niet te bezoeken toren van het museum om de collectie te bekijken!

Onder leiding van Steven van der Mije en René Dekker zal een groep van tien Dutch Birders op 1 februari de kans krijgen om door de toren te lopen. Hierbij zal de nadruk liggen op het bekijken van opgezette vogels, balgen en eieren. Om mee te doen met deze winactie zijn slechts 2 vereisten:

1               U moet begunstiger/vrijwilliger zijn van/bij Dutch Birding in het jaar 2020.

2               U moet aanwezig zijn op de Dutch Birding-vogeldag op 1 februari 2020.

Bent u nog geen begunstiger van Dutch Birding maar wilt u wel meedoen aan deze winactie dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor één of meer van onze diensten (Het tijdschrift van Dutch Birding en/of de zeldzaamhedenberichtgeving Dutch Bird Alerts) via onze webshop. Met enkel en alleen een account op onze website kunt u dus niet meedoen aan deze actie.

Wat moet je hier voor doen:

Mail voor zaterdag 25 januari een korte mail met onderstaande gegevens naar marten.miske@dutchbirding.nl

1               Onderwerp vd mail: Winactie

2               Naam

3               E-mailadres

4               Telefoonnummer

Uit de totale lijst van geïnteresseerden zullen in het weekend van 25/26 januari random 10 namen worden getrokken om te bepalen aan wie deze prijs ten deel zal vallen. Winnaars zullen individueel op de hoogte worden gesteld of ze gewonnen hebben. Heeft u dus op maandag 27 januari geen bericht ontvangen dan bent u niet één van de gelukkigen. Mocht u hebben gewonnen en onverhoopt toch niet mee kunnen met de rondleiding, dan kunt u de prijs alleen overdragen aan een begunstiger van Dutch Birding. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Of u nu wel of niet tot één van de gelukkige winnaars behoort hopen wij u zaterdag 1 februari te zien in Naturalis in Leiden. Klik HIER voor het volledige programma.

Discussie

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?