DB Actueel Online

Op gezette tijden wil de website aandacht besteden aan actuele ornithologische fenomenen. De Nederlandse vogelaars worden (gelukkig maar) nog regelmatig verrast. Door een influx van een bepaalde soort of bepaalde soorten, door een uiterst zeldzame soort waarvan de meeste vogelaars nog niet eens de juiste Nederlandse naam weten, door onverwachte determinatieproblemen en dergelijke. De kracht van dit medium is dat er direct en interactief ingegaan kan worden op deze spannende gebeurtenissen in het veld. Wat is er precies aan de hand? Wat is hier al van bekend? Is er al eerder over geschreven in Dutch Birding? Hoe denkt men in het veld hierover?

Nieuwe versie DB Alerts App voor Android

17 juni 2015  ·  4927 × bekeken

Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van de DB Alerts App voor Android beschikbaar. Deze bevat bugfixes en optimalisaties voor Android 5. Het aantal crashes zou hiermee verminderd moeten zijn en de Google Maps kaart weer zichtbaar.

  • Mochten de kaartjes in 1e instantie nog niet zichtbaar worden, leeg dan de Cache van de DBAlert App of indien nodig de Cache van uw gehele Smartphone.

De App is getest vanaf Android 4.4.

Dutch Bird Alerts,
Jeroen van Vianen

Discussie

Jeroen van Vianen  ·  18 juni 2015  22:51

Zojuist versie 2.7.1 gepubliceerd in de Google Play Store die hopelijk een probleem dat de kaart toch nog niet zichtbaar was voor Android 5.0 oplost.

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?